Yolanthe Cabau komt tot pijnlijk besef over Wesley Sneijder: “Tot ik de situatie niet meer aankon”

door: WVDS
Yolanthe Cabau Xess Xava Wesley Sneijder
Afbeelding bron: Instagram @wesleysneijder

Yolanthe Cabau zette een punt achter haar huwelijk met voetballer Wesley Sneijder. Voor haar lijkt de breuk definitief en ze is tot het pijnlijk besef gekomen dat er iets serieus mis was in hun huwelijk.

De actrice doet haar verhaal in het magazine Grazia. "Nu weet ik hoe belangrijk het is om je grenzen aan te geven: ‘Dit doet me pijn en ik wil geen pijn hebben.’ En: ‘Ik doe het niet bij jou, dus ik verwacht ook van jou dat je mij met respect behandelt.’ Die grenzen waren op een gegeven moment vertroebeld”, citeert Shownieuws Yolanthe Cabau.

Ze bleef zelf Wesley de hand boven het hoofd houden hoewel andere mensen haar aanspraken over de situatie. "Andere mensen kunnen zeggen wat ze willen, het gaat er niet in. Totdat er zo vaak grenzen zijn overschreden dat je de situatie niet meer aankunt."

Maar op een gegeven moment nam Yolanthe een bewuste beslissing. “Totdat je op een gegeven moment op een leeftijd komt dat je je begint af te vragen waarom je pijn hebt en waarom je over je heen laat lopen...en besluit dat het anders moet.”

“Dus je kan het patroon wel doorbreken. Door je er bewust van te worden en door meer van jezelf te houden dan van wie ook”, is haar advies naar anderen toe.