André van Duin praat openhartig over zijn overleden partner Martin en hoe hij over daten denkt: “Martin heeft me dat ook gezegd”

door: WVDS
André van Duin
Afbeelding bron: YouTube

Het is een pittig jaar geweest voor André van Duin (75). Aran Bade neemt de zanger- presentator mee in zijn auto tijdens een speciale kerstaflevering van ‘Aran on Tour’.

André van Duin kijkt terug op een bewogen jaar. “Begin van het jaar ben ik geopereerd van kanker en dat is godzijdank goed gegaan. Artistiek ben ik ook wel tevreden over het voorbije jaar. Ik heb heel veel werk aangenomen zodat ik niet teveel aan de nare dingen hoef te denken.”

13 januari 2020 overleed Martin Elferink, de partner van André van Duin. “In gedachten overleg ik nog wel eens zaken met Martin, dat geeft me steun. Ik heb ook altijd een foto van hem bij me. Ik mis hem nog elke dag”, vertelt André openhartig aan Aran. Tegelijkertijd staat hij wel nog open voor een nieuwe relatie.

“Martin is natuurlijk onvervangbaar, maar je mag ook niet vergelijken met een eventuele nieuwe partner.” Iemand nieuw vinden is momenteel wel moeilijk bevestigt de komiek. “Het is nu wel moeilijk door corona. Vroeger had je leuke uitgaansgebeuren, maar je moet het niet gaan forceren. Martin heeft me dat ook gezegd: ‘Je moet weer gelukkig worden’."

Download nu de gratis app van Redactie24