Bachelor Fabrizio weet gevoelige snaar te raken bij volgers: “Het heeft vele jaren geduurd voor ik mezelf weer heb mogen vinden”

door: WVDS
fabrizio
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio is momenteel te zien in ‘De Bachelor’. Daarin gaat hij op zoek naar een vrouw. Maar Fabrizio lijkt dan wel heel stoer, hij hecht ook veel belang aan hoe mensen met elkaar omgaan en put daarvoor ook uit zijn eigen ervaring.

Op Instagram deelt hij een bericht naar aanleiding van ‘week tegen pesten’. “Ik wil zelf naar aanleiding van die week toch ook even wat kwijt. Zij die me al wat langer volgen dan vandaag zijn misschien al op de hoogte van mijn persoonlijke confrontatie met pestgedrag en wat dat teweeggebracht heeft.”

“En ook al was dat van korte duur heeft het vele jaren geduurd voor ik mezelf weer heb mogen vinden. Mezelf weer leuk vond. Niet meer bang was en terug van mezelf kon houden.” 

Zijn bericht weekt heel wat gevoelens los bij zijn volgers. Zo schrijft iemand: “Als mama van een prachtdochter die vele jaren gepest is geweest ben ik het volledig met je eens. En de dochter draagt het nog steeds met haar mee. . .” Of “Zelf jaren gepest geweest...weet hoe het voelt.”