Sandra Bekkari valt het op: “Heeft grote impact op de kinderen”

door: PMN
Afbeelding bron: Medialaan

Sandra Bekkari raakte in Vlaanderen bekend via haar tv-programma bij VTM. Ze is ook al 25 jaar bezig met gezonde voeding.

Sandra Bekkari is iets opgevallen bij haar kinderen. "Anna, die in het middelbaar zit, kreeg de eerste week van het nieuwe jaar thuis les, maar deze week gaat ze wel naar school”, vertelt Sandra in Story. 

“Zo wisselt ze week per week af. Anna keek er enorm naar uit om haar vriendinnen terug te zien. Ik hoop alvast dat er wat tempo kan worden gemaakt in de vaccinatieplanning, zodat iedereen die dat wil een prik kan krijgen. Laat ons hopen dat alles er tegen de zomer toch helemaal anders uitziet.” 

“Voor mijn plusdochter Josefien, die in haar master zit, startte 2021 meteen met examens. Die moet ze afleggen in een grote hal van Flanders Expo, iets wat ze nog kent van vorig academiejaar. Het is allemaal prima georganiseerd en dat geeft een veilig gevoel.”

“Wat de kinderen nu meemaken, is in ieder geval heel verschillend van mijn eigen schooltijd. Deze periode hee toch een behoorlijke impact op hun leven. In mijn tienerjaren was het allemaal veel zorgelozer. Er was meer ruimte om me te amuseren, al belette mij dat niet om mijn studies ernstig te nemen. Ik ging graag naar school, wat ik overigens ook merk bij onze kinderen.”