Deze bewoner sneuvelt vlak voor eindmeet in ‘Big Brother’

door: ASX
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

In ‘Big Brother’ is de laatste rechte lijn richting finale ingezet. Na de aflevering van deze avond zijn nog vijf kandidaten in de running voor de eindwinst. Voor één van de kandidaten werd de halve finale het eindstation.

Glenn, Randy en Tom zaten deze week op de genomineerdenbank. Glenn kwam tijdens de live-uitzending als favoriet uit de bus en stootte zo door naar de finale, die volgende week zaterdag plaatsvindt. Ook Ashley, Alice en Jimmy zien we in de finale terug.

Uiteindelijk werd het nog even bank afwachten voor Randy en Tom. Het publiek in de studio ging ervan uit dat de Nederlander aan het kortste eind zou trekken. De verbazing was dan ook groot toen Tom iets later door de draaideur bij Geraldine Kemper en Tatyana Beloy terechtkwam.

Die laatste werd zelfs even emotioneel toen Tom zijn moeder terugzag. “Ik ben blij op wat ik bereikt heb”, klonk het in een eerste reactie. Op de vraag wie ‘Big Brother’ mag winnen, klonk het: “Alice, want die is altijd zichzelf gebleven.”

De vijf finalisten zijn bekend, maar één van hen zal wellicht de finale-aflevering van zaterdag niet halen. “Morgen worden twee bewoners genomineerd, de kijkers krijgen tot maandag tijd om op hun favoriet te stemmen”, wisten presentatrices Geraldine en Tatyana te vertellen.

De finaleweek belooft ongetwijfeld nog spannend te worden. Opmerkelijk; de kans dat dit jaar een Belgische kandidaat met de jackpot naar huis gaat, wordt met de week kleiner. Glenn neemt het als enige Vlaamse kandidaat nog op tegen vier Nederlanders. Spannend!