Erik Van Looy verklapt verrassende naam voor De slimste mens ter wereld: “Die wilde ik erbij”

door: WVDS
Erik Van Looy in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'
Afbeelding bron: Play4

Presentator Erik Van Looy heeft ondertussen al één bekende naam bekendgemaakt voor het nieuwe seizoen van De slimste mens ter wereld. Comedian Xander De Rycke gaat deze keer deelnemen.

Natuurlijk is het nog even wachten tot de strijd in de televisiequiz opnieuw losbarst. Maar iedereen is benieuwd wie er nog gaat meedoen. 26 van de 34 kandidaten zouden al vastliggen volgens Erik Van Looy.

Gaat deze voetbalcoach ook deelnemen aan De slimste mens ter wereld?

Presentator Erik Van Looy was te gast bij de voetbalpodcast Midmid Meister en werd daar natuurlijk het vuur aan de schenen gelegd. “Er werd al een ballonnetje opgelaten, Hein Vanhaezebrouck”, probeert de presentator toch nog een naam los te peuteren.

“We hebben hem wel gevraagd", geeft Erik toe. "Ik vond het een heel leuk bericht dat hij terugstuurde”, biecht Erik op. “Ik snap dat je nog eens probeert", stuurde Hein Vanhaezebroeck terug. 

"Maar deelnemen zal er toch niet meer inzitten”, leest Erik het bericht voor. “Ik ben de laatste jaren te eenzijdig gefocust op dezelfde zaken, waaronder specifiek voetbal.”

“En lijstjes instuderen zie ik niet meer zitten. Dan leer ik liever nog een taal bij of verdiep ik mij wat meer in allerlei barbecuetechnieken”, lacht de presentator om het antwoord van de trainer die dan toch niet gaat deelnemen.