Kijker is iets heel bijzonder opgevallen in 'De Allerslimste Mens': "Begint ferm te stinken"

door: STG
Erik Van Looy in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'
Afbeelding bron: Play4

Binnen twee weken weten we eindelijk wie 'De Allerslimste Mens ter Wereld' wordt. Het belooft nog bijzonder spannend te worden.

De komende twee weken staat er nog heel wat te gebeuren in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'. Al zijn er heel wat kijkers die denken dat de uitkomst vooraf bepaald is.

Het programma laat volgens hen dit jaar net iets teveel aan het toeval over. Denk maar aan Bart Cannaerts, die het record van Ella Leyers op de valreep niet kon evenaren, omdat haar zus Olga hem naar huis speelde.

Woensdag was er nog zo’n voorbeeld. Danira Boukhriss Terkessidis en Otto-Jan Ham namen het op tegen nieuwkomer Kobe Ilsen. Toevallig dat de beste vriend van Danira nog eens tegen haar mocht spelen.

En dan was er nog de uitzending van gisteren. Daarin kwamen Kobe Ilsen en Danira tegenover Tom Waes te staan. Exact dezelfde samenstelling als in de grote finale van 2015. Bij een doorslaggevende vraag klopten de antwoorden volgens een aandachtige kijker niet.

Bij de vraag in welke steden de grootste marathons plaatsvinden wist Otto-Jan Berlijn te antwoorden, maar Erik wilde Bosten horen. Dat klopt niet, zegt een aandachtige kijker. "Maar de marathon van Berlijn heeft meer lopers dan Boston. Berlijn meer dan 40.000 lopers, Boston minder dan 30.000 lopers”, klinkt het.