Fabrizio Tzinardis staat grote verrassing te wachten in 'De Bachelor': "Ik ga het gewoon doen!"

door: COS
Fabrizio Tzinaridis en Madieke in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Nog zeven vrouwen proberen in 'De Bachelor' het hart van Fabrizio Tzinaridis te veroveren. De beste manier daarvoor? Een-op-eentijd.

De zeven vrouwen in 'De Bachelor' zouden er alles aan doen om een privédate te scoren met hun bachelor Fabrizio Tzinaridis. Madieke heeft daar wel een streepje - of roosje - voor.

Aan het begin van het avontuur kreeg Madieke de witte roos. Die kon ze doorheen het programma inzetten om een date van iemand te 'stelen'. En dat moment lijkt nu aangebroken. Fabrizio zal niet Margaux maar Madieke aantreffen op de date.

"Je bent nu wel in een fase waarin iedereen graag een-op-eentijd wil, maar ik vond op dat moment ook dat ik het verdiende na zo'n lange tijd. Dus ik dacht: ik ga het gewoon doen", legt Madieke uit voor ze Margaux roept. "Geen probleem", zegt Margaux wanneer Madieke haar het nieuws brengt.

Toch blijft Margaux met een naar gevoel achter. "Het is sowieso wel een kakgevoel. Ik denk dat Fabrizio nu vooral een beetje wil uitzoeken wat hij voelt en wat het is en dat dit nu de kans was om dat effectief te ontdekken. Dus ja, ik keek wel uit naar de date."

'De Bachelor', elke woensdag om 20.35 uur op Play4 en op GoPlay.