Fabrizio Tzinaridis opgelicht: "Alles wat ik verdiende, moeten afgeven"

door: COS
fabrizio
Afbeelding bron: Play4

Fabrizio Tzinaridis gaat in 'De Bachelor' op Play4 op zoek naar de liefde. De 'Temptation Island'-ster heeft een paar lastige jaren achter de rug.

Fabrizio Tzinaridis startte jaren geleden zijn tattoozaak in Beringen. Die zaak begon hij te verwaarlozen toen hij in the picture kwam. Daarnaast was hij ook in zee gegaan met een malafide boekhouder waardoor Fabrizio zich in de schulden werkte.

"Er klopte van alles niet aan mijn btw-aangifte, ik heb heel veel moeten betalen aan de fiscus. Twee jaar lang heb ik zowat alles wat ik verdiende, moeten afgeven", zegt Fabrizio in Dag Allemaal. "Sinds anderhalf jaar is alles netjes afbetaald. Ik heb weer ’n grote levensles gehad."

Ondertussen gaat het met Fabrizio's zaak weer goed. En zelf is hij ook bewuster gaan leven. Zo drinkt hij amper nog en mediteert hij. "Ik heb op m’n jonge leeftijd al heel wat watertjes doorzwommen. Die kennis wil ik doorgeven, ik werk twee dagen per week als lifecoach. En ik ben CEO van cosmeticamerk Divinity", aldus Fabrizio.