Gert Verhulst doet opvallend voorstel aan Stephanie Planckaert

door: LHX
Gert Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

In 'Vrede op Aarde' zijn elke dag drie bekende gezichten te gast bij presentator Sven De Leijer. Woensdag waren dat Stephanie Planckaert, Gert Verhulst en Elisabeth Lucie Baeten.

Het is een bijzondere aflevering van 'Vrede op Aarde': twee van de bekendste Vlaamse families zijn vertegenwoordigd. Tussen Stephanie Planckaert en Gert Verhulst blijkt het wel te klikken.

"Ik heb alle afleveringen van 'De Planckaerts' gezien", verklapt Gert. De hoeveelheid miserie die de familie Planckaert doorstaan heeft, is hem enorm bijgebleven. "Wat zij meegemaakt hebben..."

Hij is ook erg enthousiast over de werken aan het kasteel in 'Château Planckaert'. "Dat zie ik graag."

Wel vraagt hij zich af hoe lang het nog zal duren tot het kasteel af is. Hij zou er namelijk graag eens gaan logeren. Meer nog, hij komt met een bijzonder idee.

"We zouden een aflevering met de twee families moeten doen. Dat we gaan logeren bij de Planckaerts", stelt hij voor.

Stephanie ziet het al helemaal zitten. "Dan komen wij naar Saint-Tropez", reageert ze. 

Daarnaast vertelt Gert ook over de camping in de Archèche uit zijn jeugd waar 'De Verhulstjes' dit jaar naartoe zijn gegaan. Die staat ondertussen te koop, en Gert moet toegeven dat hij het wel voelt kriebelen.

"Maar ik zoek nog iemand om ze uit te baten", wendt hij zich tot Stephanie. "Ik wist dat er iets ging komen", lacht die.