Goedele Liekens over 'De Bachelor': "Die raad heb ik aan Fabrizio gegeven"

door: COS
Goedele Liekens en Fabrizio Tzinaridis in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Woensdag start op Play4 'De Bachelor'. Na Elke Clijsters in 'De Bachelorette' gaat nu Fabrizio Tzinaridis op zoek naar de ware liefde.

Fabrizio Tzinaridis kennen we vooral van zijn deelnames aan 'Temptation Island'. Door zijn deelname aan het programma en zijn veelbesproken relaties, heeft Fabrizio het imago van een playboy. 

Dat wil hij het liefst van zich afschudden en dat zal hij ook proberen doen in 'De Bachelor'. Al beseft hij wel dat er mensen zijn niet niets van hem moeten hebben.

Dat merkten we aan de reacties toen Fabrizio afgelopen zomer werd aangekondigd als de bachelor. Die waren allesbehalve mals. Ook tijdens het programma zal hij negatieve reacties moeten verduren. 

Goedele Liekens, die Fabrizio zal bijstaan in zijn zoektocht naar de liefde, zegt dat die negatieve reacties naast je neerleggen iets is wat je moet leren. "Soms krijg je duizend goeie reacties en blijft die ene slechte je bij. Ik lees dat niet meer, en die raad heb ik ook aan Fabrizio gegeven", zegt ze in Dag Allemaal.

'De Bachelor', vanaf woensdag 9 februari om 20.35 uur op Play4.