Jill Goede uit 'Big Brother' heeft fantastisch nieuws over haar relatie met Leroy de Rouw: "I said yes!"

door: LHX
Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Jill Goede won vorig jaar 'Big Brother'. Na de editie van dit jaar leerde ze deelnemer Leroy de Rouw kennen, met wie ze intussen al enkele maanden een relatie heeft.

"I said yes!", kondigt Jill Goede aan op Instagram. Ze heeft het daarbij niet over een huwelijksaanzoek, maar over iets dat toch bijna even ingrijpend is: zij en Leroy de Rouw gaan samenwonen.

Tot nu toe was ze het gewoon om eerst een hele tijd voor de spiegel te staan voordat ze bij hem op bezoek ging, maar dat zal vanaf nu wel anders zijn. "Hij zal me in de lelijkste huispakken zien, mijn prikkelende benen voelen en soms mijn ochtendhumeur meemaken. Maar vooral gaan we veel gezelligheid tegemoet", schrijft ze.

Het is een moedige beslissing van Jill. Zij woont immers in de buurt van Amsterdam, maar verhuist nu naar Den Bosch in het zuiden. "Het is me wel een stapje en ik vind het soms wel moeilijk, want mijn lieve familie en vrienden zijn niet meer om de hoek..."

"Maar ik ga vol liefde en vol trots mijn verhuisdozen uitpakken!", klinkt het optimistisch. "Ik ben benieuwd wat de toekomst ons zal brengen."