Jill Goede uit ‘Big Brother’ snapt er geen snars van: “Waar heb je het over?”

door: ASX
Jill Goede en Leroy de Rouw uit 'Big Brother'
Afbeelding bron: Instagram @jillgoede_

Morgen start op Play4 (België) en RTL5 (Nederland) het nieuwe seizoen van ‘Big Brother’. Voor het derde jaar op rij nemen enkele Nederlanders en Belgen het tegen elkaar op. We zijn alvast benieuwd of het dit jaar wél eens een Belg lukt om de finale te winnen.

De twee vorige edities werden immers door Nederlanders gewonnen. Vorig jaar ging Salar Abbasi Abraasi met de hoofdprijs aan de haal, het jaar voordien eindigde Jill Goede op het hoogste schavot.

Die laatstgenoemde had heuglijk nieuws te melden aan RTL Boulevard. Sinds kort woont Jill namelijk samen met haar vriend Leroy en diens dochter uit een vorige relatie. Leroy is eveneens geen onbekende, hij nam vorig jaar eveneens deel aan ‘Big Brother’.

“Ik heb mijn huisje in Amsterdam opgezegd en ben naar het mooie Brabant gegaan”, klinkt het enthousiast bij Jill. “Het samenwonen is hartstikke mooi, we hebben het super naar onze zin samen, mijn geluk kan niet op. Er staan nog leuke dingen op de planning!”

Enkel het Brabantse dialect speelt Jill af en toe parten. “De woordkeuze daar vind ik soms best wel moeilijk. Soms denk ik echt: Waar heb je het over?”, besluit Jill.