Kat Kerkhofs binnenkort voor het eerst mama: "Dat het een zoontje wordt, vind ik een beetje eng"

door: COS
Dries Mertens en Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs is momenteel 37 weken zwanger. De Play4-presentatrice en programmamaakster en echtgenoot Dries Mertens kijken uit naar de komst van hun eerste kindje, een zoontje.

Kat Kerkhofs had vooraf eigenlijk gehoopt dat haar eerste kindje een dochter zou zijn. Dat komt omdat Kat zelf een papa's-kindje was. Haar papa overleed onverwacht toen de presentatrice zestien was. 

"De magie tussen mijn papa en ik, de adoratie die ik voelde voor hem. Dat wilde ik heel graag aan Dries geven", zegt Kat in Nina van Het Laatste Nieuws. "Ik zag Dries als een girl dad. Omdat hij zelf zo'n lieve, zachte man is."

Met een zoontje zal Kat voor het eerst terug een grote mannelijke liefde in haar leven toelaten. "Voor de eerste keer ooit kan ik misschien een stukje van mijn papa terugkrijgen", merkt Kat op in het magazine.

"Wat als mijn zoontje op één of andere manier op mijn papa lijkt? Ik vind dat een beetje eng. Omdat de liefde die ik kende voor mijn papa heel pittig was. En omdat ik helaas ook weet hoe het voelt als daar iets mee gebeurt", aldus Kat Kerkhofs.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws