Kat Kerkhofs spreekt klare taal tegen haar man Dries Mertens: "Mag wel eens eindigen"

door: STG
Kat Kerkhofs
Afbeelding bron: Instagram @katkerkhofs

Kat Kerkhofs is al lang samen met voetballer Dries Mertens. Ze hebben samen een zoontje: Ciro Romeo.

Kat Kerkhofs was gisteren te gast in 'Jan Jaap Op Zondag'. Ze vertelde dan ook uitgebreid over haar relatie. Sinds de transfer van Dries Mertens naar Galatasaray, spenderen ze veel tijd in Turkije.

"Heel het land is in diepe rouw”, zegt Kat Kerkhofs in 'Jan Jaap op Zondag'. “Overal familie van vrienden die gestorven of vermist zijn”, klinkt het aangedaan. Ze heeft dan ook een opvallend besluit genomen over haar relatie met Dries.

Wanneer Jan Jaap polst naar hoelang Kat nog in Turkijke gaat blijven komt het tot een openhartig gesprek. "Het contract loopt tot de zomer, maar wordt automatisch verlengd als Dries meer dan zestig procent van de wedstrijden speelt, wat op dit moment zo is."

"Maar Dries is al heel oud hé. Die moet bijna op pensioen. We hebben wel de afspraak gemaakt dat het wel eens zal eindigen", klinkt het.

"Tijdens COVID bleef hij op tot 5 uur 's nachts en bleef hij tot 's middags in zijn bed liggen. Toen heb ik na een week moeten zeggen dat hij wel eens mocht opstaan en iets beginnen doen."