Kitty uit 'Big Brother' op date met ex-bewoner: "Sommige ontmoetingen zijn echt een kadootje"

door: COS
Kitty in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Kitty Mager moest vorige maand al na twee weken 'Big Brother' verlaten. Dat hadden veel voormalige 'Big Brother'-bewoners niet zien aankomen.

Nick Kraft, Naomi Timmerman, Liese Luwel, Julie Vanderzijl en Michel Hennipman hadden een weddenschap afgesloten. Naomi, Liese, Julie en Michel waren ervan overtuigd dat Kitty immuniteit zou krijgen en dus niet naar huis zou moeten gaan.

Dat was voor Kitty jammer genoeg niet het geval. Michel heeft zich nu aan de weddenschap gehouden: hij zou op date gaan met Kitty. Die date is er nu geweest. Dat laten Michel en Kitty weten met een grappige parodie op 'First Dates'.

Kitty was vorig jaar een grote fan van Jill Goede. Bijgevolg moest ze maar weinig weten van de Fab5 (Michel, Naomi, Nick, Julie en Liese, red.). "Ooit had ik een mening, een mening die ik tijden geleden al meer dan terecht heb bijgesteld", schrijft Kitty op Instagram. 

"Wat ben ik blij dat jij de weddenschap verloren hebt! Dankjewel voor het heerlijke eten! Sommige ontmoetingen zijn echt een kadootje, daar was deze er 1 van", aldus Kitty.

Mis niets van Big Brother 2022 dankzij onze Facebookpagina