Michel Hennipman uit 'Big Brother' gearresteerd door Duitse politie

door: LHX
Michel Hennipman
Afbeelding bron: Instagram

In 2021 nam de Nederlander Michel Hennipman deel aan 'Big Brother'. Hij schopte het er tot in de finaleweek.

Met zijn afgetrainde lichaam en avontuurlijke levensstijl heeft Michel Hennipman ook ná 'Big Brother' nog erg veel fans. Op Instagram houdt hij zijn 61.000 volgers steevast op de hoogte van al zijn reizen.

Momenteel zit hij in Duitsland voor het EK voetbal. Daar supportert hij mee voor het Nederlandse elftal. Op Instagram deelt hij een video met enkele indrukwekkende dronebeelden. Er is een gigantische oranje menigte te zien: Michel is er duidelijk niet alleen.

Helaas voor hem is het maken van die beelden hem duur komen te staan. "Wanneer je denkt leuke sfeerbeelden te maken en je vervolgens 2,5 uur op het politiebureau zit en je drone achter mag laten in Duitsland", schrijft hij erbij.

Je leest het goed: de Duitse politie was geen fan van Michels drone en besloot daarom om hem aan te houden. Zijn drone namen ze in beslag, en nu moet de rechter bepalen of Michel hem terugkrijgt dan wel of hij een boete moet betalen.

"Balen, maar gelukkig hebben we de beelden nog", schrijft hij in zijn Instagramverhaal. "Kennelijk was er een verbod om te vliegen tussen 18 en 1 uur."