Madieke vertelt zelf waarom het foutliep met Fabrizio Tzinaridis

door: LHX
Madieke en Fabrizio
Afbeelding bron: Play4

In de laatste roosceremonie van 'De Bachelor' koos Fabrizio Tzinaridis voor de Nederlandse Madieke. Hun relatie bleef echter niet lang duren.

In een video op Instagram vertelt Madieke zelf waarom haar relatie met Fabrizio Tzinaridis geen lang leven beschoren was. Het had veel te maken met Fabrizio's drukke leven.

Ze merkte dat hij steeds aan het werken was, terwijl zij wel wat aandacht wilde. Gelukkig kon ze het hem meteen vertellen. "Ik heb nog nooit in een datingsituatie zo duidelijk gecommuniceerd", zegt ze trots.

Fabrizio moest toegeven dat hij ook merkte dat er iets fout zat. "Ik weet hoe verliefdheid voelt. Je bent geweldig, maar ik voel die verliefdheid niet", zei hij.

Dat kwam voor Madieke best onverwacht, maar ze is dankbaar dat hij het gezegd heeft. Als ze nog langer waren doorgegaan, had hij haar aan het lijntje gehouden. "Iedereen is boos op Fabrizio, maar ik ben blij dat hij mijn tijd niet langer heeft verdaan", zegt ze.

Ze is er wel even verdrietig van geweest, geeft ze toe. "Maar het feit dat iemand zo eerlijk tegen mij was, was voor mij eigenlijk belangrijker." Ze koestert daarom geen wrok en vindt hem nog steeds een geweldig persoon.