Peter Boeckx emotioneel aangegrepen door wonderbaarlijke gebeurtenis tijdens opname ‘Don’t Worry, Be Happy’

door: WVDS
Eddy en Els van 'De Davidsons' in 'Don't Worry Be Happy'
Afbeelding bron: GoPlay

In ‘Don’t Worry Be Happy’ brengt Peter Boeckx het verhaal van de familie Davidsons in beeld. Ook wanneer het noodlot toeslaat en Els kanker krijgt, bleven de camera's draaien.

“Mijn eerste reactie was toen: ‘We stoppen met draaien, dit is te privé’. Ik wilde zeker nog langsgaan, maar dan zonder camera. Els antwoordde onmiddellijk: ‘Ik wil dat je blijft draaien, zodat mijn kinderen de beelden achteraf nog hebben als aandenken’”, vertelt Peter Boeckx daarover aan Showbizz24.

“Als maker sta je daar dan toch met gemengde gevoelens te draaien. Je moet de balans weten te bewaren, het mag geen sensatie of tearjerker worden. En dat hebben we kunnen doen denk ik.”

In dit seizoen van ‘Don’t Worry, Be Happy’ wordt de as van Els uitgestrooid in Spanje. Dat was haar laatste wens. En dat zorgde voor een wonderbaarlijke gebeurtenis.

“Het is pijpenstelen aan het regenen, de as wordt uitgestrooid, het stopt met regenen en er komt een prachtige regenboog door de wolken, ongelooflijk", doet Peter het aangrijpende verhaal. 

Peter heeft Eddy van de Davidsons nog verder geholpen op een andere manier. Luister naar zijn verhaal in onderstaande video.