Sanne wil wat rechtzetten over Fabrizio Tzinaridis na ophefmakende aflevering van 'De Bachelor'

door: ISL
Sanne en Fabrizio in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: GoPlay

Het was Sanne die woensdag geen roos mocht ontvangen in 'De Bachelor'. De laatste moeilijke keuze voor Fabrizio Tzinaridis gaat tussen Madieke en Margaux. Hoewel er na de vorige aflevering heel wat kritiek op hem kwam. De Limburger met Griekse roots deelde namelijk met alle drie de dames de lakens op een romantische date. 

Toen Sanne na die romantische date naar huis werd gestuurd door Fabrizio Tzinaridis, noemde ze hem een sukkel. Daar wil ze nu op Instagram wat over rechtzetten. Naast enkele beelden van 'De Bachelor' schrijft ze het volgende.

"Dat was het dan… Mijn bizarre bachelor avontuur, waar ik een paar maanden later met een hele grote glimlach op terug kijk. Het was een rollercoaster van emoties, intens, vreselijk op sommige momenten, maar ook een prachtig avontuur."

"Daten vind ik vreselijk, maar met jou Fabrizio was het altijd een feestje. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen, en ik vind je absoluut geen sukkel zoals ik na mijn exit zei, integendeel. Je bent een mooi, oprecht persoon, met je hart op de juiste plek."

"Op dat moment leef je zo in een bubbel, en alle emoties worden 100x versterkt. Dus op dat moment was ik kwaad, maar nu we een paar maanden verder zijn, en de lucht hebben geklaard, its all good. Dank je wel voor dit mooie avontuur!", besluit de Nederlandse.