Speurders 'Klopjacht" lopen zelf tegen de lamp: "Volgende keer kom ik te paard"

door: STG
Klopjacht Seizoen2.jpg
Afbeelding bron: Play4

Het nieuwe seizoen van 'Klopjacht' komt stilaan in een stroomversnelling terecht. De voorbije weken konden de speurders al enkele duo's uitschakelen, maar uit de eerste beelden van de vijfde aflevering blijken ook de speurders zelf niet onaantastbaar te zijn.

In 'Klopjacht' stijgt de spanning elke week opnieuw. Hoewel de speurders al heel wat mensen konden uitschakelen tijdens hun vlucht, dreigt het morgen opnieuw mis te gaan voor team Bravo.

De voortvluchtigen moeten in het centrum van Gent zijn voor de sleutel naar de volgende level. De speurders zijn allemaal aanwezig, maar voor team Bravo hangt er nog een minder leuk gegeven boven het hoofd.

Wanneer de adrenaline de bovenhand neemt komen de speurders in aanraking met plaatselijke bewoners uit de Gentse binnenstad. Zonder het te beseffen rijdt team Bravo een voetgangerszone in. Wanneer alerte voorbijgangers meegeven dat hun achtervolging ‘een dure passage zal worden’, komen de speurders tot besef een belangrijk verkeersbord over het hoofd te hebben gezien. "Volgende keer kom ik te paard", klinkt het gefrustreerd bij Guy.

Tags Klopjacht