Vertrek van Yemi uit 'Dancing with the Stars' maakt heel wat teleurstelling los: "Zij had moeten afvallen"

door: LHX
Yemi Oduwale
Afbeelding bron: Play4

Slecht nieuws voor 'Thuis'-acteur Yemi Oduwale: ondanks zijn knappe prestaties moet hij 'Dancing with the Stars' verlaten. En dat is niet naar de zin van heel wat kijkers.

"Ik was wel verschoten", zegt een zichtbaar geëmotioneerde Yemi Oduwale in 'Katje with the Stars'. "Het is niet iets waar je zomaar aan deelneemt, het neemt heel je leven over. Dus ja, het is wel jammer. Het komt wel binnen."

Ook bij de kijkers van 'Dancing with the Stars' komt het nieuws binnen. Velen vinden zijn vertrek onverdiend. "Écht niet terecht", wordt er gereageerd op sociale media. "Zeer jammer! Yemi was zeker niet de minst goede van de groep." "Ik had je graag in de top drie gezien."

Wie dan wel het programma had moeten verlaten? "Voor mij had Lotte Vanwezemael eruit gemogen", klinkt het hier en daar. Het was nochtans Jonatan Medart die, net als Yemi, onderaan bungelde na de jurycommentaren.

Volgende week staat de vier overgebleven deelnemers een hele uitdaging te wachten. Ze zullen  voor één keer met een andere danspartner optreden.