Viktor Verhulst plots met veel twijfels: Dit bericht stuurde hij naar Koen Crucke

door: PMN
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst zien we op Play4. Hij neemt deel aan het programma ‘Expeditie Groenland’. Tien dagen zal hij met nog enkele andere bekende Vlamingen de koude trotseren en het moeten doen zonder enige vorm van comfort.

Wie Viktor heel goed kent is Koen Crucke. Hij is een vriend des huizes bij de familie Verhulst. De zanger zegt in Dag Allemaal dat Viktor er helemaal geen problemen mee heeft om over zijn gevoelens te praten.

“Om een voorbeeld te geven: onlangs stuurde ik een boodschap de wereld in dat ik het gehad had met valse vrienden. En dat je je echte vrienden op één hand kan tellen.”

“Dan kreeg ik meteen een berichtje van Viktor: ‘Ik mag toch hopen dat ik een van die vingers ben? Dat is hij overigens ook, maar dat weet hij ook wel.”

“Viktor is altijd wel een stil bewonderaar van mij geweest. Hij heeft z’n kat ooit Vermeersch genoemd, hé, naar mijn personage in Samson & Gert. Dat zegt wel iets, hé.”

Het zal Viktor deugd doen te horen dat hij nog steeds een vriend van Koen Crucke is. Viktor kent Koen al zijn hele leven. Een vriendschap die hij niet graag wil verliezen.