Volgers Fabrizio Tzinaridis zeggen allemaal hetzelfde na eerste aflevering 'De Bachelor'

door: COS
Goedele Liekens en Fabrizio Tzinaridis in 'De Bachelor'
Afbeelding bron: Play4

Woensdag is Fabrizio Tzinaridis zijn zoektocht naar de ware liefde gestart. Na Elke Clijsters in 'De Bachelorette' is Fabrizio dit jaar 'De Bachelor'.

Fabrizio Tzinaridis mocht woensdag vijftien bevallige dames ontvangen in Griekenland, waar Fabrizio's roots liggen.  "Zo! De kop is er af!", schrijft Fabrizio op Instagram. "Ik beleef weer even elk moment opnieuw. Zo dankbaar."

"Hoop zo dat je je madam daar vindt. Je verdient het, mister!", reageert Nick Laenen uit 'Blind Getrouwd'. "Hoop dat je de liefde gevonden hebt. Het is je zo gegund", zegt nog een volger van Fabrizio.

"Eén woord: wauw! Heel leuk was aflevering 1, kijk uit naar de anderen afleveringen! Spannend!", reageert een fan. Verder stromen er een heleboel gelijkaardige reacties binnen: "Hoe kan ik dit in Nederland kijken?" en "Wanneer kunnen we dit in Nederland zien?"

Door zijn deelnames aan 'Temptation Island' heeft Fabrizio in Nederland veel fans gekregen. Die zijn enigszins teleurgesteld dat 'De Bachelor' er niet uitgezonden wordt. "Helaas kunnen wij het niet zien in Nederland", klinkt het. "Ik baal echt dat wij in Nederland het niet kunnen zien"