Tom Van Grieken weet het zeker: “Het is beter als Trump vannacht wint”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Tom Van Grieken volgt de Amerikaanse presidentsverkiezingen op de voet. De voorzitter van Vlaams Belang hoopt dat huidig president Donald Trump herverkozen wordt.

Van Grieken zei dat op zijn Twitter. “Trump is de 1ste president in 40 jaar die in zijn eerste termijn in het Witte Huis geen echte nieuwe oorlog is begonnen én de Amerikaanse militaire interventies in de wereld verminderde. (Obama dropte in 2016 alleen al gemiddeld 72 bommen per dag in 7 landen).”

“Zijn beloofde wall raakte dan misschien niet helemaal af, tot grote frustratie van supporters van het eerste uur zoals Ann Coulter, maar aan de grens met Mexico wordt er momenteel volop gebouwd. Daarnaast dreef Trump ook de strijd tegen illegale migratie op.”

"Ik denk dat Trump nog een goede kans maakt"

“Trump is de kandidaat voor iedereen die gelooft in ‘Law and Order’ en #BlueLivesMatter, zeker na de gewelddadige rellen en plunderingen van #BlackLivesMatter.”

“Dus ook al zijn z’n kansen geslonken, voornamelijk door corona, toch denk ik dat Trump een goede kans maakt. Het zou ook beter zijn voor de VSA en bij uitbreiding voor Europa.”

“Mocht Joe Biden het toch halen, dan komt dat vooral door een negatief en anti-verhaal. Bidens aanhangers vinden elkaar in hun aversie voor president Trump en niet in een positief enthousiasmerend verhaal zoals ‘America First’”.