Peter Van de Veire reageert op gelekte naaktfoto’s: “Heb geroepen, gehuild en getierd”

bron: HLN/MNM
door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Vanochtend in de ‘Grote Peter Van de Veire’-ochtendshow reageerde Peter voor het eerst op de naaktfoto’s van hem en enkele andere BV’s die onlangs gelekt zijn. Op MNM deed hij zijn emotioneel en waarschuwend relaas.

“Ik heb gepraat met mensen. Ik heb geroepen. Ik heb gehuild. Ik heb getierd wat een gigantisch kalf ik ben geweest … ik heb geleerd”, zegt Peter. “Ik heb veel nagedacht. En nu heb ik ook gesproken. Om jou te laten nadenken. Over de gevolgen van wat er op dit moment gebeurt.”

Want het delen van naaktbeelden die niet van jou zijn, kan bestraft worden met een gevangenisstraf tot 5 jaar. Peter wil dat er uit deze situatie geleerd wordt, dat dit niet voor niks is geweest. Daarom zal MNM vandaag om 16u15 live gaan op Instagram om vragen te beantwoorden.

Peter zelf heeft met deze boodschap gezegd wat hij wou zeggen, en zal er verder niet over praten. “Ik ga met niemand in discussie. Want dat heeft geen zin. Want wat er gebeurd is, is privé en daar hoef ik verder ook niet op in te gaan”, sluit Peter af.