We hebben met Vincent Fierens en Emma Salden, beiden van Qmusic, een nieuw BV-koppel én ze hebben al meteen groot nieuws

door: PMN
Vincent Fierens - Emma Salden
Afbeelding bron: Instagram@emmasalden

Liefde op de werkvloer. Het is het verhaal van Vincent Fierens (30) en Emma Salden (26), beiden aan het werk bij Qmusic.

Eind vorig jaar sloeg de vonk over tussen Vincent en Emma. Nu ze bijna een half jaar gelukkig samen zijn, mag de rest van Vlaanderen het weten.

“We zijn samen sinds eind vorig jaar”, legt Emma uit in Het Laatste Nieuws. “Het was nog te pril om samen Kerstmis te vieren, maar we wisten toen al wél dat onze gevoelens oprecht waren.” 

“En die liefde is echt op de werkvloer ontstaan. We hebben weliswaar dezelfde opleiding gevolgd (‘Radio’ aan het RITCS, red.), maar zaten nooit samen op school. Toen ik net begon, was Vincent al afgestudeerd.”

(Lees verder onder de foto's)

Emma Salden
Afbeelding bron: Instagram@emmasalden
Vincent Fierens
Afbeelding bron: Instagram@vincentfierens

Vincent pikt in en zegt dat er meteen een klik was toen Emma twee jaar geleden aan de slag ging bij Qmusic. “We komen uit dezelfde stad, delen dezelfde interesses en zijn beiden levensgenieters."

"Onze eerste date beleefden we in een Mexicaans restaurantje in Antwerpen.”

Groot nieuws

En het koppel heeft al meteen groot nieuws te melden. Ze gaan namelijk samenwonen.

“Momenteel wonen we beiden nog op ons eigen plekje in de Sinjorenstad. Dicht bij elkaar - wat het gemakkelijk maakt, maar we zijn ook aan het uitkijken naar een stekje samen”, besluit Vincent.