Experte lichaamstaal doet verrassende vaststelling bij prins William en Kate Middleton: "Sinds het vertrek van Harry en Meghan"

door: STS
Prins William - Kate Middleton
Afbeelding bron: Photonews

Een experte lichaamstaal vindt het opvallend hoe prins William en Kate Middleton zich tegenwoordig gedragen in het openbaar.

De Hertog en Hertogin van Cambridge ondernamen een treinreis doorheen het Verenigd Koninkrijk om de helden die in de frontlinie werken tijdens de coronacrisis te bedanken.

Judi James, een experte in lichaamstaal, nam beelden van de 48 uur durende tournee onder de loep en verklaarde aan 'FEMAIL' dat het koppel "zeer authentiek" overkomt. "De zachte aanrakingen uit affectie en de liefdevolle blikken stralen warmte en plezier uit."

Megxit

"Hun lichaamstaal is de jongste tijd relaxter geworden. Het lijkt terug te gaan naar Megxit (zoals de Britten het vertrek van prins Harry en Meghan Markle noemen). Daarna leken de top-royals plots moeite te doen om vrolijk over te komen. In het geval van prins William en Kate Middleton uitte zich dat in het tonen van meer genegenheid tijdens hun verschijningen in het openbaar."