"Harry en Meghan gaan slecht nieuws krijgen van prins Charles"

door: STS
Afbeelding bron: Photonews

De Britse kroonprins Charles zou op het punt staan om te snoeien in de monarchie, om zo geld uit te sparen. Prins Harry en Meghan Markle zouden de belangrijkste slachtoffers kunnen worden.

Biografe Angela Levin denkt dat er een moment kan komen waarop Harry en Meghan, die verhuisd zijn naar de Verenigde Staten, worden afgestoten.

Enkel prins Charles en partner Camilla, prins William, diens echtgenote Kate Middleton, en hun kinderen, prins George, prins Louis en prinses Charlotte, zouden dan nog 'senior royals' blijven.

Andere leden van de koninklijke familie zouden de raad krijgen een betaalde baan te zoeken en voor hun eigen inkomsten in te staan. Ze zouden ook hun titels kunnen verliezen, denkt Levin.

Belastingbetaler

Op talkRADIO zei ze: "Prins Charles wil al lang snoeien in de monarchie om kosten te besparen. Hij wil dat mensen het geld dat ze krijgen van de belastingbetaler waard zijn."

"Ik kan me voorstellen dat dat het moment kan zijn waarop Harry en Meghan geschrapt worden als leden van de koninklijke familie."