Meghan Markle met de grond gelijk gemaakt: "De familie van prins Harry moet nu ingrijpen"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Meghan Markle heeft recent een interview gegeven aan het magazine The Cut. De echtgenote van prins Harry heeft het onder meer over haar kinderen en de beslissing om het Verenigd Koninkrijk te verlaten.

Dan Wootton, voormalig hoofdredacteur van The Sun, is niet te spreken over wat hij gelezen heeft in het artikel. Volgens hem zouden de meest recente uitspraken van Meghan Markle over de koninklijke familie de druppel moeten zijn. In een opiniestuk voor Daily Mail haalt hij zwaar uit naar Meghan.

"Er komt een moment in elke giftige relatie waarop vrienden en familie van de benadeelde partij hun eigen problemen opzij moeten zetten om hun geliefde te redden van een leven vol ellende. Die tijd is nu aangebroken voor de familieleden van prins Harry", klinkt het.

"Er moet een interventie worden georganiseerd, ongeacht de beperkte kans op succes, om te proberen de hertog te beschermen. Het is nu voor iedereen overduidelijk dat Meghan Markle geen greep lijkt te hebben op de realiteit en de bedoeling heeft de koninklijke familie neer te halen", aldus Dan Wootton.

Download nu de gratis app van Redactie24 voor het laatste showbizznieuws