Pijnlijke onthulling over verjaardagsfeestje Lilibet, de dochter van prins Harry en Meghan Markle

door: COS
Harry en Meghan
Afbeelding bron: lev radin / Shutterstock.com

Prins Harry en Meghan Markle zakten vorige week af naar het Verenigd Koninkrijk. Ze woonden er (een deel van) de festiviteiten voor het Platinum Jubilee van Queen Elizabeth bij.

Meghan Markle en prins Harry hadden zelf ook wat te vieren in het Verenigd Koninkrijk. Hun dochtertje Lilibet Mountbatten-Windsor, die voor het eerst het VK bezocht, vierde op 4 juni haar eerste verjaardag. 

Harry en Meghan organiseerden in Frogmore Cottage, hun huis in Windsor, een verjaardagsfeestje voor hun dochter. Meghan en Harry nodigden ook prins William, Kate Middleton en hun drie kinderen uit voor het feestje, maar ze kwamen niet opdagen. Dat schrijft Page Six.

In de plaats daarvan trokken de Cambridges met hun twee oudste kinderen, George (8) en Charlotte (7), naar Wales. Ook daar vonden immers feestelijkheden plaats voor de viering van het Platinum Jubilee.

De Sussexes vertrokken uiteindelijk zelfs uit het Verenigd Koninkrijk zonder een-op-eentijd te hebben doorgebracht met William, Kate en hun kinderen. Archie (3) en Lili (1) zouden hun neefjes en nichtje zelfs helemaal niet gezien hebben.