Prins William razend op broer en neemt keihard besluit: “Daar kan Harry nu écht wel naar fluiten”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

De kroning van Charles zindert na bij de Britse koninklijke familie. Een oplossing voor de ruzie met prins Harry lijkt verder weg dan ook.

Prins Harry vertrok na de kroning al heel snel terug naar huis. Hij wilde de verjaardag van zijn zoontje Archie nog mee kunnen vieren.

Beste vrienden van koning Charles laten weten die teleurgesteld was. “Voor Harry was dit een kans om alles uit te praten met zijn vader”, luidt in The Daily Beast.

“Natuurlijk zou Charles een verzoening met Harry en Meghan verwelkomen en zijn deur staat voor hen altijd open. Maar hij wil zich nu niet meer laten afleiden door die twee. Charles wil zich nu concentreren op het koning zijn.”

Na Charles is het de beurt aan prins William. Een nieuwe kroning, maar allicht één zonder Harry.

“William en Kate zijn nu uiterst belangrijke leden geworden van het instituut”, beweert een vriend van het koppel. “Er zal rekening gehouden moeten worden met hoe zij denken over Harry.”

“Ze willen Harry zo ver mogelijk uit hun buurt houden. Laat ik het zo zeggen: Harry kan nu écht wel fluiten naar zijn uitnodiging voor de kroning van zijn broer.”