Prinses Kate en koningin Elizabeth zien wie thuis de baas is, en het is niet Georges

door: WVDS
Prinses Charlotte, prins George, prins William en Kate Middleton
Afbeelding bron: Photonews

Prins William en prinses Kate hebben drie kinderen: Georges, Charlotte en Louis. En hoewel Georges wel bijna zeker de volgende koning wordt, is er iemand anders echt de baas in huis.

De Queen liet al eens vallen wie het voortouw neemt in het gezin van prins William. Volgens de Eastern Daily Press vroeg de koningin aan een jongere of ze op school voor haar jongere zusje zorgde, waarop de moeder van het meisje antwoordde: "Het is net andersom". De koningin voegde daaraan toe: "Zo is het ook met Charlotte en George".

In mei, dagen na haar zesde verjaardag, gaf haar vader prins William toe dat zijn dochter snel opgroeit. Hij grapte later: "Als je het haar vraagt, zegt ze dat ze 16 is... Zelf zegt ze: "Ik ben nu zes, ik doe wat ik wil".

In 2017 maakte moeder Kate een opmerking over het brutale karakter van haar dochter tijdens een praatje met collega-ouder Samantha Burge op een evenement voor dienstpersoneel en hun gezinnen.

Na hun "mama-praatje" vertelde Samantha aan verslaggevers: "Ze zei dat Charlotte heel snel volwassen wordt. Zij is degene die de leiding heeft."

Alle royaltynieuws volgen? Download nu de gratis app van Redactie24