Queen Elizabeth stelde haar zoon voor een keuze: Zo reageerde prins Andrew op zijn degradatie

door: WVDS
Queen Elizabeth en prins Andrew
Afbeelding bron: Photonews

Queen Elizabeth stemde in om al de eretitels van haar zoon Prins Andrew in te trekken. Een gebeurtenis die de prins duidelijk niet onberoerd liet. 

Koningin Elizabeth had haar zoon gewaarschuwd dat ze zijn gewaardeerde functies zou ontnemen als hij niet zou aftreden, onthulde Sunday People onlangs. Maar prins Andrew ging niet in op haar voorstel.

Een hooggeplaatste bron binnen de Britse defensie vertelde aan The Mirror: "De prins was in tranen toen hij het nieuws te horen kreeg, ook al had hij het verwacht. Hij heeft het gevoel dat hij zoveel mensen heeft teleurgesteld, niet in de laatste plaats zijn moeder, tijdens haar Platina Jubileumjaar."

Aan de ander kant zou de afzetting van Andrew met een zucht van opluchting ontvangen zijn binnen de legerleiding, die hem beschreef als een grote schande.

Volgens een andere bron zag prins Andrew deze degradatie niet aankomen. "Hij had gehoopt dat hij een soort uitstel van executie zou krijgen en zijn naam zou kunnen zuiveren voordat zijn titels zouden worden geschrapt.”

Download nu de gratis app van Redactie24