Wendy Van Wanten over Delphine van Saksen-Coburg: “Ik wil geen stormpje ontketenen”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews
Afbeelding bron: Instagram

Wendy Van Wanten plaatste onlangs een foto uit de oude doos van zichzelf en kersverse prinses van België, Delphine van Saksen-Coburg. De foto lokte heel wat reacties uit.

“Proficiat met je schoonzus”, klonk het onder andere onder de foto. Toch moeten de fans volgens Wendy niets achter de foto zoeken. “Ik vier dit jaar ‘Dertig Jaar Wendy Van Wanten’, maar door corona beleef ik niet bepaald een feestjaar, omdat ik amper mag optreden”, zegt ze in Privé.

“Om het contact met mijn fans te onderhouden, snuister ik veel in mijn fotoarchief en af en toe post ik iets online. Zo ook dat beeld met Delphine. Ik vond dit het ideale moment om haar te feliciteren met wat ze heeft bereikt.”

Bewonderenswaardig

Wendy leerde Delphine kennen op een van haar tentoonstellingen en vond haar meteen een erg sympathieke vrouw met een sterke persoonlijkheid. “Ondertussen heeft ze een mooi traject afgelegd en bekomen wat ze wilde. Hoe ze al die tijd heeft volgehouden, dat vind ik bewonderenswaardig.”

Over de geruchten dat Wendy nu een schoonzus heeft wil ze niets loslaten. “Dat anderen in dat potje willen roeren, moeten zij weten. Ik wil geen stormpje ontketenen. Ik heb die foto enkel uit sympathie en gezien de actualiteit gepost. Meer niet.”