ALDI doet klanten dromen met Disney-wedstrijd: "Win een 'magisch weekend' ter waarde van 4.000 euro"

door: STS
aldi
Afbeelding bron: MRO

Bij ALDI loopt er een Disney-wedstrijd. Klanten die eraan deelnemen maken kans op een "magisch weekend" ter waarde van 4.000 euro.

Deelnemen aan de wedstrijd kan via Aldi.be/disney, waar je wedstrijdvragen dient te beantwoorden. Het gaat daarbij om een kennisvraag, die elke week verandert, en een schiftingsvraag over hoeveel unieke deelnemers er in totaal meegedaan zullen hebben aan de wedstrijd.

"Is het meezingen van de liedjes uit 'Het Jungleboek' kinderspel voor jou en droom je van een magische weekendtrip met drie vrienden of familieleden? Dan is onze Disney-wedstrijd zeker iets voor jou!", klinkt het bij ALDI.

Er is geen aankoopverplichting verbonden aan de wedstrijd. Deelnemers kunnen éénmaal per actieweek deelnemen aan de wedstrijd gedurende de tijd dat deze loopt, en dat is nog tot en met 27 april.

Andere leuke Disney-prijzen

"Naast de hoofdprijs zijn ook tal van andere leuke Disney-prijzen te winnen, zoals brooddozen, drinkflessen en yoghurtbekers van je favoriete Disney-helden. In totaal geven we 140 prijzen weg!", laat ALDI weten.

Volg Redactie24 nu op Instagram