Files aan supermarkten lokken boze reacties uit: "Erg is dat, gebruik jullie verstand"

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews

De beelden van maart doken vrijdag opnieuw op: lange rijen aan de supermarkten en mensen die hamsteren. Het zorgt voor heel wat reacties.

Op onze Facebookpagina klinkt toch vooral onbegrip voor mensen die massaal hun winkelkar vol laden. De teneur is dat dit zal zorgen voor stijgende prijzen in de supermarkten en lege winkelrekken voor mensen die 's avonds na hun werk inkopen moeten doen.

"En dan maar beweren dat de besmettingen de schuld zijn van de horeca. Ik blijf bij mijn gedacht van maart dat de besmettingen grotendeels uit de supermarkt komen. Laat die massa niet meer in de supermarkt en alles bepotelen. Enkel afhaal aan de deur van de winkel", reageert Martine.

"Ze zijn hardleers! P.s. vergeet jullie w.c. papier niet", schrijft Vera.

"Weeral zo druk weer hamsteren, straks gaan de prijzen weer omhoog. Erg is dat, gebruik jullie verstand zeg", aldus Joke.

Sylvia: "Krijg al schrik zoals vorige keer. Iemand die gans de dag gaat werken en na werk nog vlug naar de winkel gaat en er weer niets meer is ?. Doe eens normaal en denk aan mensen die nog gaan werken in de zorg of iets anders."

Conny: "Aan allen die in die rij staan een hele dikke proficiat om daar zonder mondmasker te staan want blijkbaar dringt het nog niet door bij jullie hoe ernstig het is ?."