Lidl verkoopt barbecues: Op de goedkoopste krijg je 25% korting

door: STS
Lidl supermarkt
Afbeelding bron: David Marin Foto / Shutterstock.com

Lidl verkoopt twee verschillende barbecuetoestellen. Die zijn van het merk Grillmeister. Op het goedkopere exemplaar van de twee wordt bovendien korting gegeven.

De Grillmeister Toronto is een houtskoolbarbecue met een temperatuurregeling door vier ventilatieregelaars, een in hoogte verstelbare houtskoolbak en een deksel met geïntegreerde thermometer. Dit toestel kost 139 euro.

De Grillmeister Kansas is eveneens een barbecue die werkt op houtskool, maar is kleiner van formaat. Het rooster is vijfvoudig verstelbaar en het toestel is voorzien van een afneembare spies. Deze barbecue kost normaal 39,99 euro, maar Lidl geeft er 25% korting op, waarmee de prijs op 29,99 euro komt te staan.

Deze toestellen zijn reeds beschikbaar in de webshop van Lidl. En vanaf vrijdag 10 mei zijn ze ook verkrijgbaar in de supermarkten van Lidl.

Waterdichte beschermhoes

Wie zijn gloednieuwe barbecuetoestel goed wil verzorgen, kan ook nog opteren voor een waterdichte beschermhoes. Er zijn drie varianten beschikbaar, variërend in grootte. De prijs daarvan wordt verlaagd van 7,99 euro naar 5,99 euro.

BBQ
Afbeelding bron: Lidl