Moeten we vrezen voor lege winkelrekken? ALDI reageert

door: WVDS
Aldi
Afbeelding bron: Aldi

De afgelopen weken werd her en der melding gemaakt van producten die niet beschikbaar waren in de supermarkt. Moeten we vrezen voor stockproblemen met de eindejaarsperiode in zicht?

"Op dit moment hebben we niet te kampen met stockproblemen en hebben we zeker voldoende voorraad. Mocht je vandaag hier of daar een product ontbreken, dan gaat dat over een zeer tijdelijke onbeschikbaarheid van het product", legt Jason Sevestre, woordvoerder van ALDI uit aan Redactie24.

Hij benadrukt dat er ook tijdens de traditioneel drukke eindejaarsperiode geen problemen met de bevoorrading worden verwacht.

"Hoe de situatie precies zal evolueren met eindejaar is momenteel nog moeilijk in te schatten. Klassiek is de eindejaarperiode in het algemeen een bijzonder drukke periode."

"Momenteel verwachten we ook in die periode geen stockproblemen. We staan steeds in nauw contact met onze leveranciers, in het bijzonder tijdens deze drukke periodes."

De voorbije periode kreeg ALDI bijzonder veel klanten over de vloer en daar is een aanwijsbare reden voor. 

"Wat de drukte van de afgelopen week betreft, merken we in de eerste plaats dat onze emoji-campagne opnieuw zeer goed gesmaakt werd door de klanten. Het was namelijk de laatste week van onze verzamelcampagne", aldus Jason Sevestre.

Altijd mee? Download de gratis app van Redactie24