Binnen twee weken is er weer ‘Temptation Island: Love or Leave’: Dit zijn de deelnemende koppels

door: LHX

Op Play5 kan je vanaf 27 augustus naar een nieuw seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ kijken. De zender heeft nu bekendgemaakt welke koppels hun relatie zullen testen.

In ‘Temptation Island: Love or Leave’ zoeken vier koppels de verleiding op om zo te ontdekken of ze wel écht voor elkaar bestemd zijn. Dit jaar zijn er naar goede gewoonte twee Vlaamse en twee Nederlandse koppels.

Donna en Nico (allebei 26) uit Rumst zijn nog maar 2,5 jaar samen, maar ze hebben al samen een appartement en twee hondjes. Nico wil graag bewijzen dat Donna’s jaloezie niet nodig is.

Delphine (27) en Bert (33) uit Nederzwalm zijn al 10 jaar samen. Vier jaar geleden kuste Bert een andere vrouw en verzweeg dat voor Delphine. Nu wil hij het vertrouwen herstellen.

De Nederlandse Wouter (30) en Julia (24) zijn 1,5 jaar samen: Al van in het begin vond Wouter het moeilijk om Julia te vertrouwen. Hopelijk kan ze nu bewijzen dat zijn bezorgdheid niet nodig is.

Koen (27) en Deborah (24), ook uit Nederland, zijn 9 jaar samen en vragen zich soms af of ze wel de ware zijn voor elkaar. Ze willen er voor eens en voor altijd achter komen.