Het gaat even fout voor Laura Tesoro tijdens repetitie: Gelukkig kan ze erom lachen

door: WVDS
Afbeelding bron: Medialaan

Laura Tesoro is net zoals zoveel andere artiesten dolenthousiast om terug op het podium te kunnen staan. Ze is dan ook goed aan het repeteren gegaan. Tot ze haar plectrum verliest.

 

Zangeres Laura Tesoro is aan het repeteren, maar dan verliest ze in het midden van het nummer haar plectrum (een plat stukje plastic om gitaar mee te spelen). Iets wat natuurlijk niet mag gebeuren, maar Laura kan niet anders dan lachen met het voorval, omdat ze het ding niet van de grond opgeraapt krijgt.

Ze deelt een video op Instagram. “Liet mijn plectrum in het midden van het nummer vallen”, schrijft ze bij het filmpje. Op het filmpje is te zien hoe Laura haar plectrum probeert op te pakken, maar dat lukt haar helemaal niet. Ze probeert het op allerlei manieren.

Door de hele situatie heeft ze de slappe lach gekregen en kan echt niet stoppen. Aan haar nagelstylist stuurt ze: “Kort genoeg om gitaar te spelen, maar te kort om dat plectrum terug op te rapen”. Die antwoordt aan de zangeres: “Misschien volgende keer iets langer laten. Het was wel heel plezant precies”.