Willy Sommers heeft groots nieuws te melden over dochter Annemie

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Door zijn duet met oudste dochter Annemie raakte Willy Sommers heel wat mensen recht in hun hart. Natuurlijk is iedereen nu benieuwd of er nog een vervolg komt na hun optreden in ‘Liefde Voor Muziek’.

“Op mijn volgende album zullen nieuwe nummers staan, aangevuld met de nummers uit het tv-programma ‘ Liefde Voor Muziek’. Nog steeds krijg ik daar heel veel positieve reacties op”, vertelt Willy Sommers enthousiast aan Showbizz24.be.  

“Voor mij is ‘ Liefde Voor Muziek’ de kers op de taart. En de cover van Emma Bale die ik daar met Annemie heb kunnen brengen was voor mij ook een heel bijzonder moment. Er zijn nu bepaalde organisatoren die vragen of Annemie meekomt naar een optreden, zodat ze het nummer nog eens kunnen laten horen aan het publiek.”

En de zanger heeft groots nieuws te melden aan zijn fans: “We hebben beslist dat ze mee zal gaan naar een drietal concerten. Het zou jammer zijn dat als ze mee komt, ze maar één nummer zou kunnen zingen. En dus ga ik met haar nog een nummer opnemen.”