Zal voetbalfan prins William straks in stadium zijn bij Engels team tijdens finale Euro 2020?

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Als echte voetbalfanaat is prins William al heel aanwezig geweest wanneer het Engels nationaal elftal moest voetballen op Euro 2020. Deze avond kan Engeland mogelijk de beker mee naar huis nemen. Een historisch gebeuren.

Om het Engels elftal moed in te spreken stuurde William het team alvast een bericht naar aanleiding van de finale. In het bericht van de toekomstige koning staat: "Gareth, Harry, en alle leden van het Engelse team op en naast het veld, ik wil jullie heel veel succes wensen voor vanavond.”

“Wat een teamprestatie is het geweest. Elk lid van de ploeg heeft zijn rol gespeeld. Ik kan echt niet geloven dat dit gebeurt. Zo spannend en ik wens jullie heel veel succes. Jullie brengen het beste van Engeland naar boven en we staan allemaal achter jullie. Het hele land staat achter je. Dus, breng het thuis."

Prins William keek al naar de wedstrijd Engeland-Duitsland, samen met echtgenote Kate Middleton en zoon George op de tribune. De hertog zal vanavond ook in het Wembley stadion zijn om Engeland aan te moedigen. Hij voegt zich bij 65.000 andere supporters.