Kijkers van 'Thuis' is iets opgevallen: "Alsof wij zo stom zijn dat we dat niet zien"

door: LHX
Afbeelding bron: Eén

Na bijna dertig jaar is 'Thuis' nog steeds razend populair. Dat er dagelijks zoveel mensen kijken, heeft één vervelend gevolg voor de makers: letterlijk alle foutjes worden gespot.

"Heel veel realisme in 'Thuis'. Maar de lucht in de kopjes koffie mogen ze toch eens vervangen door echte koffie", wordt er geschreven op sociale media. "Gisteren goot Eddy Dirk een kopje uit en er zat niets in", beaamt iemand anders.

"De thermossen zijn altijd gevuld met verse lucht", klinkt het ook. "Ze drinken en slikken niet door."

Er zijn wel veel kijkers die kunnen begrijpen dat echte koffie misschien geen al te best idee is. De scènes moeten immers vaak meerdere keren worden overgedaan, en als de acteurs zoveel koffie moeten drinken, zouden ze waarschijnlijk veel te veel caffeïne binnen krijgen. Ook zouden na elke take hun natte lippen weer bijgewerkt moeten worden.

Toch zijn er kijkers die vinden dat de makers iets meer moeite zouden kunnen doen. "Doe er dan water in", wordt er geschreven. "Alsof wij zo stom zijn dat wij niet zien dat ze niets drinken en dat het niet opvalt dat ze niet eens slikken. Al was 't maar cola. Ze kunnen er toch wel iets in doen."

Tags Thuis