Kijkers van 'Thuis' zien dramatische wending aankomen: "Heb hem nooit vertrouwd"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Begin vorig jaar maakte Ron Cornet zijn intrede in 'Thuis'. Hij speelt de rol van Dirk. De acteur is vooral bekend van zijn rollen als kolonel Vandesype uit 'F.C. De Kampioenen' en de burgemeester uit 'Wittekerke'.

Rond Dirk is het in 'Thuis' momenteel nogal rustig, maar heel wat kijkers vermoeden dat er met hem nog iets heftigs staat te gebeuren. "Heel zijn uitleg over eenzaamheid en zijn nieuwe vrienden die hij nu kwijt denkt te zijn... Ik bedoel maar, een acteur als Ron Cornet gaan ze toch niet betalen om een beetje aan de toog te zitten treuren?", vraagt een kijker zich af op sociale media.

"Ik denk dat we nog gaan verschieten van hem", wordt er ook gereageerd. "Ik heb hem nooit vertrouwd." "Ik denk dat er nog iets gaat gebeuren."

Wat dat dan precies zou kunnen zijn? Daarover hebben de kijkers verschillende theorieën. "Ik denk dat hij Rosa niet zo gemakkelijk zal laten gaan." "Ik denk dat hij nijdig gaat worden en Rosa iets zal aandoen." "Dat zal een tweede Jacques worden, ook een ex van Rosa."

"Misschien wordt Angèle zijn nieuw lief, wie weet... Ofwel gebeurt er iets met Frank en troost hij Simonneke", klinkt het ook. "Misschien vertrekt hij naar Brazilië." Hopelijk weten we binnenkort wie er gelijk heeft!