Tina Maerevoet zwijgt niet langer en uit scherpe kritiek voor makers van 'Thuis' na pijnlijk afscheid

door: STG
Afbeelding bron: Photonews

Kijkers van 'Thuis' konden hun ogen niet geloven na wat ze vorige week te zien kregen in 'Thuis'. Na vijftien jaar kwam er een einde aan de verhaallijn van Paulien.

Vorige week was het voor veel kijkers enorm schrikken. Na vijftien jaar moesten ze afscheid nemen van het populaire personage Paulien. In Het Laatste Nieuws neemt actrice Tina Maerevoet dan ook geen blad voor de mond. Ze heeft dan ook een niet mis te verstane boodschap voor de makers.

"Ik had zo uitgekeken naar de positieve verhaallijn van Paulien en Lowie die ze duidelijk aan het opbouwen waren. Ik gunde mijn personage ook een seizoen vol geluk en dromen die zouden uitkomen. Dus nee, ik vond het geen leuke keuze”, klinkt het.

Ook over haar laatste draaidag is de actrice niet te spreken. "Omdat er voor mij niets te spelen viel. Ik moest vallen en op de grond blijven liggen”, aldus Tina. “Ik had graag een eervoller afscheid gespeeld, waarin ik als actrice nog eens al mijn registers had kunnen opentrekken. Maar het mooie acteerwerk was voorbehouden voor mijn collega’s”, zegt Tina.

Een comeback zit er dus niet meer in. “Ach, in een soap kan alles. Maar een comeback hoeft niet meer. Ik ben blij dat ik een duidelijk punt kon zetten achter mijn rol. Het is mooi geweest. Vijftien jaar in een soap mogen meespelen: wie kan dat zeggen?”, besluit ze.