James Cooke stelt verloofde Dorian op de proef: “Anders gaan we uit elkaar!”

door: COS
Afbeelding bron: Instagram

James Cooke zou normaal in augustus in het huwelijksbootje gestapt zijn met verloofde Dorian Liveyns. Dat huwelijk moesten ze noodgedwongen uitstellen.

James wil niets liever dan zo snel mogelijk zij ja-woord geven aan zijn grote liefde Dorian. Aangezien dat moeilijk ligt door de coronamaatregelen, heeft James iets bedacht om de spanning in hun relatie te houden.

“Ik speel soms wel een spelletje met Dorian dat als hij niet binnen de vijf seconden iets doet dat we uit elkaar zullen gaan. Dat doe ik soms”, verklapt James vanavond in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ op Vier.

“Bijvoorbeeld: ‘Liefje, als je binnen de vijf seconden bij mij bent, gaan we niet uit elkaar. Dan moet hij lopen. Of iets roepen …” James kan zijn spelletje demonstreren, want Dorian bevindt zich in de studio.  

“Liefje, als je niet binnen de vijf seconden ‘I love you’ zegt, gaan we uit elkaar.” James kan amper tot twee tellen of we horen Dorian in de verte de longen uit zijn lijf schreeuwen. Tot grote hilariteit van de kandidaten en Erik Van Looy. “Prachtig koppel”, vindt Erik.