Peter Van de Veire gaat Big Brother presenteren: "Het is een spiegel"

door: MRO
Big Brother Peter Van de Veire

Peter Van de Veire en de Nederlandse Geraldine Kemper worden de presentatoren van Big Brother 2021, dat in 2021 uitgezonden wordt op zowel VIER als het Nederlandse RTL 5.  Peter en Geraldine nemen de presentatie van Big Brother: De Start, de wekelijkse liveshow Big Brother: Live en Big Brother: De Finale voor hun rekening.  

Ruim 20 jaar nadat Big Brother, de moeder van alle realityshows in Nederland tot leven kwam, keert het grootste en bekendste tv-programma eindelijk terug naar de lage landen: VIER, RTL 5 en Videoland in Nederland brengen Big Brother in 2021 gezamenlijk terug op het scherm.

"Big Brother is het Moederschip van de reality-televisie", reageert Peter Van de Veire. "Nét als Het Rad het Moederschip is van alle goede gameshows. Ik ben blij dat die alle twee geland zijn bij VIER en VIJF, en nog verheugder dat ik beide met ontzettend veel goesting mag hosten."

"Want Big Brother, dat is een spel én een boeiende soap, heerlijke eerlijke opdrachten én tegelijk een bijzonder menselijk en sociologisch spel tussen de bewoners. En de kijkers thuis: want Big Brother is ook een spiegel, soms warm, soms hard. Want wat je ziet, ben je zelf. Ook al zal je luidop roepen van niet."