Abdoulaye Seck had andere plannen: “Niet gedacht dat ik seizoen nog bij Antwerp ging aanvatten”

door: BVDO
Abdoulaye Seck Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

De 29-jarige Abdoulaye Seck is nog steeds een speler van Royal Antwerp FC. Nochtans had hij erop gerekend getransfereerd te worden.

Abdoulaye Seck heeft deze zomer heel wat zien gebeuren bij The Great Old, maar de transfer die hij zelf verwachtte kwam er niet.

“Om eerlijk te zijn: ik had niet gedacht dat ik afgelopen weekend de competitie nog zou aanvatten bij Antwerp. Dan denk je dat er in het tussenseizoen toch twee à drie clubs komen aankloppen. Maar dat gebeurde vooralsnog niet…”, zei Seck aan Gazet van Antwerpen.

Seck wil niets forceren en blijft zich inzetten voor Royal Antwerp FC. Hij zag zijn beste maatjes Guy Mbenza en Didier Lamkel Zé naar de B-kern verhuizen door hun gedrag en dat wil hij voor zichzelf vermijden.

“Bij elke club, in elke competitie, zie je gelijkaardige taferelen: spelers die een vertrek trachten te forceren, en de club die een transfer tegenhoudt. Aan zo'n getouwtrek doe ik niet mee”, zegt Seck.

Seck zegt dat hij bij zijn hoofd nog steeds bij Antwerp zit, maar tot de laatste dag van de mercato kan er nog van alles gebeuren.