Antwerp maakt enkele opvallende transfers

door: CDC
Brian Priske Royal Antwerp FC
Afbeelding bron: Photonews

Royal Antwerp FC is dit seizoen erg ambitieus. Na de transfer van Radja Nainggolan koopt de club weer enkele opmerkelijke spelers

Zo staat de Antwerpse club op het punt om Pierre Dwomoh te kopen, het 17-jarige talent van KRC Genk. Ze betalen er twee miljoen euro voor en geven een doorverkooppercentage aan Genk. De youngster kan voor vier jaar aan de slag op de Bosuil. 

Verder wil Antwerp zich versterken met Dorian Dessoleil (29), de kapitein van Sporting Charleroi. Dat weet Het Nieuwsblad. De Belgische linksvoetige centrale verdediger moet er voor zorgen dat er minder goals geslikt worden, een probleem dat pijnlijk duidelijk werd op Europees front. Dessoleil ligt wel nog voor 4 seizoenen onder contract bij de carolos, dus er zal heel wat boter bij de vis moeten. 

Het Nieuwsblad meldt tenslotte dat Antwerp ook nog verregaande interesse heeft in de Deen Zanka Jorgensen (31), indien Dessoleil niet zou kunnen. Priske kent Zanka nog van bij FC Kopenhagen. In tegenstelling tot Dessoleil is Jorgensen wel rechtsvoetig.